High Wine bij Fuut.nl in Veenendaal, Ontdek de Magie aan het water.

Welkom bij Brasserie De Fuut in Veenendaal, uw perfecte toevluchtsoord voor een unieke High Wine aan het water.

Wij nodigen je uit om te genieten van de fijne dingen des levens: heerlijke wijn en voortreffelijke gerechtjes. Of je nu een kenner bent of gewoon gezellig wilt borrelen, onze High Wine is dé manier om je middag of avond onvergetelijk te maken. Dit kan binnen of buiten heerlijk aan het water.

high wine Veenendaal

Een Smaakvolle Reis

Onze High Wine neemt je mee op een culinaire reis door een zorgvuldig samengestelde selectie wijnen, gepaard met ambachtelijke hapjes. Van lichte, frisse witte wijnen tot volle, rijke rode wijnen

En wat is wijn zonder heerlijk eten?

Onze kok heeft met passie een menu samengesteld dat elke wijn complementeert, met ingrediënten die elk wijn vertegenwoordigd .

Een Unieke Ervaring

perfecte wijn-spijs

Bij Fuut.nl is elke High Wine uniek. We geloven in persoonlijke aandacht en zorgen ervoor dat je ervaring bij ons speciaal is.

Of je nu een intieme middag plant met een geliefde of een feestelijke bijeenkomst met vrienden, we zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Ons team staat klaar om je te adviseren over de perfecte wijn-spijs combinaties en om elk speciaal verzoek te vervullen.

Uw Uitnodiging naar Brasserie De Fuut in Veenendaal

We nodigen u en uw dierbaren uit om de charme en de culinaire creaties van Brasserie De Fuut zelf te ervaren.

Laat ons u verwelkomen met open armen en trakteer uw zintuigen op onze heerlijke gerechten. Bij ons gaat elke maaltijd gepaard met een gevoel van vreugde en gemeenschap.

Reserveer nu uw tafel bij Brasserie De Fuut in Veenendaal en laat ons u meenemen op een culinaire reis die u niet snel zult vergeten. Ontdek zelf waarom wij de favoriete lunchbestemming zijn in onze prachtige stad.

de-fuut-buiten

Reviews

Anthony Wakkermans
Anthony Wakkermans
2024-01-30
Het eten is op zich goed, maar de bediening is (nog) niet wat het moet zijn. Prijzen zijn zeker voor de drankjes wat aan de hoge kant.
Maritza
Maritza
2024-01-29
De high wine is echt een aanrader! Heerlijke wijntjes en heerlijke hapjes. De kinderen (die hadden hun eigen lekkere hapjes en drankjes 😊) hebben zich ondertussen goed vermaakt, zowel binnen als buiten. Dit was echt voor herhaling vatbaar!
Johan en Ciska Amerongen
Johan en Ciska Amerongen
2024-01-25
We hebben hier een lunch gegeten en dat was prima , gaan zeker nog wat meer proberen daar
Ineke Debets
Ineke Debets
2024-01-20
Wat een ontdekking! Een gezellig restaurant midden in Oost. Erg vriendelijke bediening, een heerlijke lunch, lekkere Soof-limonade. Kortom, een plek om vaker heen te gaan.
Rosien x
Rosien x
2024-01-04
Vanmiddag met mijn moeder en zus een High Tea gehad bij de Fuut. Het was heerlijk! Een echte aanrader om een keer toe doen. 😋 Dankjulliewel voor de geslaagde middag.
Robert-Jan de Bree
Robert-Jan de Bree
2024-01-01
Relatief nieuwe lunchroom in Veenendaal-Oost. Sfeer moet nog een beetje komen. Eten goed maar niet goedkoop. Relatief lang op het eten moeten wachten hoewel het niet druk was. Vriendelijke bediening.

Contact gegevens

Info@fuut.nl

06 43768306
Adres:
Waterhuis 2
3907KD Veenendaal

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:30–17:00
Donderdag 09:30–17:00
Vrijdag 09:30–18:00
Zaterdag 09:30–18:00
Zondag 09:30–18:00