Aanvraag

De Fuut, uw ideale bestemming in Veenendaal voor elk type evenement, van intieme borrels tot grootse vieringen. Gelegen in  Veenendaal oost aan het water, De Fuut bied een unieke combinatie van sfeervolle ambiance en top-notch service, waardoor uw feest gegarandeerd een succes wordt.

Waarom kiezen voor De Fuut?

Omdat we snappen wat belangrijk voor je is. Gezelligheid, goede vibes, en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Onze locatie? Hartstikke uniek! Gelegen in een knusse woonwijk van Veenendaal Oost, direct aan het water, zorgt De Fuut voor die perfecte mix van huiselijk en hip. Hier is het altijd feest, of je nu binnen zit of op ons chill terras aan het water.

Jouw feest, jouw stijl?

Vanaf het moment dat je binnenstapt tot het laatste rondje, staat ons team klaar om jou en je gasten de tijd van jullie leven te geven. Droom je van een laid-back borrel met hapjes, of ga je voor een uitgebreid diner met alles erop en eraan? Vertel ons wat je in gedachten hebt en wij toveren het voor je. Onze keuken is een mix van comfort food en verrassende gerechten, altijd vers en met een lokale twist.  

Vraag een offerte aan voor uw evenement, Het begin van iets moois

Klaar om de eerste stap te zetten naar een legendarisch feest? Het is simpel. Vul gewoon ons online formulier in met wat basics: de datum, hoeveel gasten je verwacht, en natuurlijk wat speciale wensen. Hoe specifieker jij bent, hoe beter wij een plan kunnen maken dat helemaal bij jou past. Dus, waar wacht je nog op? Restaurant De Fuut in Veenendaal is meer dan een plek. Het is waar herinneringen gemaakt worden, waar gelachen, gegeten, en geproost wordt. We kunnen niet wachten om jou en je vrienden, familie of collega’s te verwelkomen. Laten we samen iets onvergetelijks neerzetten!